Polityka prywatności serwisu www.iskragaraze.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług .
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Iskra Garaże z siedzibą ul. Północna 27, 23-200 Kraśnik, NIP:

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
6. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacji
7. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
9. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.iskragaraze.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

Producent garaży blaszanych, bram garażowych,
kojców dla psów oraz innych konstrukcji blaszanych

032779

Kontakt

Telefon

(+48)663 310 306

E-mail

iskraadam08@gmail.com

Adres

ul. Północna 27

23 - 200 Kraśnik

Godziny otwarcia

  • Pon

    08:00 - 18:00

  • Wt

    08:00 - 18:00

  • Śr

    08:00 - 18:00

  • Czw

    08:00 - 18:00

  • Pt

    08:00 - 18:00

stalowe konstrukcje, Kraśnik, garaże blaszane, kojce dla psów, bramy garażowe, garaże dwuspadowe, garaże jednospadowe, garaże standardowe, bramy segmentowe, bramy rozwierane, bramy uchylne, montaż bram, montaż garaży blaszanych, montaż konstrukcji stalowych, produkcja i sprzedaż bram garażowych, produkcja i sprzedaż garaży blaszanych

COPYRIGHT © 2020 "Iskra Garaże" - producent garaży blaszanych Adam Iskra | Projekt i wykonanie Web Gold Business

Znajdź na stronie


Zamknij Serwis używa plików cookies w celu identyfikacji i konfiguracji użytkownika, sesji, statystyk. Więcej informacji dostępne TUTAJ.

Polish English French German Russian